Cramo_film.png

Case: Cramo bjussar på jobbhacks

Publicerad i:

Med en serie jobbhacks-filmer tipsar Cramo kunderna om smarta sätt att använda verktyg – och förstärker därigenom sin profil som experter.

Tillsammans med uppdragsgivaren Cramo tar Vinter löpande fram 45-sekunders filmer där Cramos egen personal medverkar som experter. I verklig depåmiljö kommer man med tips på hur verktyg och maskiner kan användas effektivare och mer miljövänligt.

Delad kunskap ger dubbel effekt. Jobbhacks-filmerna innebär inte bara nytta för användarna, utan också att Cramo stärker sin profil som företaget med intresse av att hjälpa sina kunder till snabbare och mer kostnadseffektiva byggarbeten.

Filmerna görs på engelska och publiceras på ett flertal europeiska marknader där Cramo verkar. Vinter står för allt från idé till rendering.

– Kringtjänster och lösningar som effektiviserar kundernas arbete är viktigt för oss att kommunicera. Vi har fokus på innovation och en hållbar utveckling, och de här filmerna är en del i det arbetet. Vinter har hjälpt oss att effektivisera och lyfta vårt innehåll till sociala medier under flera år nu, säger Gunilla Hellström, Cramo Group External Communication.

 

Arbetsgrupp Vinter

Anders Ahlbom, copywriter

Helén Fagerström, projektledare

Erik Gotfredsen, filmare

David Hakeberg, digital kreatör

Elin Carlansson, produktionsledare

Publicerat fredag 14 juni, 2019