Ellas-hero2.jpg

Case: Färgstarkt omtag för Ella´s Kitchen

Publicerad i:

För att skapa en tydligare röd tråd på Ella´s Kitchens sociala medier har Vinter tagit fram ett lekfullt och färgglatt koncept. I fokus står Oliver, en foodie som utmålas som stjärna, och hans resa från första tuggan till vuxenbordet. En foodie som testar nya konsistenser, recenserar spännande smaker, driver sina föräldrar framåt - och ibland till vansinne.

Både bild och rörligt material publiceras som en följetong på främst Instagram men också Facebook, där Ella´s Kitchens tydliga grafiska profil med mycket färg och animerade element är ett signum. Produkterna får ta extra plats som annonsenheter och Instagram stories. Lättsamt, informativt och utan pekpinnar.

 

 

ellaskitchen digitala-strategier digitalt sociala-medier

Publicerat tisdag 16 april, 2019

Läs också: